Infuenza elleni ill. megelőző javaslatok.

2012 október 5. | Szerző: |

Az állati fehérje  elősegíti a vírusok gyors szaporodását a
szervezetben. Ezért az első torokkaparáskor javasolt a
hús, tej, tojás, vaj, sajt, tejföl, joghurt, teljes mellőzését megkezdeni.
Fogyasztható:  gyümölcs, zöldség, teljes kiőrlésű  gabonafélék, krumpli, hidegen préselt olajok
Folyadékból is többet vigyünk be a szervezetbe a szokottnál.
Az immunrendszer  müködését serkenti  pl. a nyersen fogyasztott
cékla, alma. sárgarépa, káposzta,a szőlő,a homoktövis bogyója.
A vöröshagymahéj tea megakadályozza a  légúti  gondokat.
Naponta 2-3x 1 kis gerezd fokhagyma jó immunerősítő.
A  C-vitamin fogyasztása köztudottan előnyős gyulladásos betegségek
idején. Lehet ascorbinsav port venni a patikában,
naponta többször késhegynyit  kell bevenni belőle, kevés szobahőmérsékletű
folyadékkal.
Igen  jelentős  C-vitamin bevitelt jelent a hideg vízben áztatott
csipkebogyó ital is. A csipkebogyó darabokból 1 evőkanálnyit   kell  este 1 liter hideg vízbe teni, másnap leszűrni, langyosítva  a nap folyamán iszogatni. Lehet mézzel-citrommal inni

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Kategória

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!