ehető virágok

2015 március 11. | Szerző: |

 

A virágok fogyasztása több szempontból is nagyon egészséges.

Természetesen az évszakoktól is függ, hogy éppen melyiket választjuk.

A forgalmas utaktól, portól, kutyasétáltató helyektől távol gyűjtsük őket, a legjobb egy szakember, aki biztosan felismeri őket.

A felesleget szárítsuk meg -kíméletesen, max. 43 fokon-majd, tegyük üvegekbe és címkézzük fel őket.

Virágcserepekben, otthon is nevelhetjük őket, ilyenkor a virágföld vegyszermentes legyen. A mentaféléket, a rózsákat, violákat és a zsályákat például termeszthetjük.

Az alábbi virágokat is bátran fogyaszthatjuk a fentiek mellett: százszorszép, ibolya, tulipán, búzavirág, körömvirág, pitypang, orbáncfű, dália, harangvirág és réti here.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Kategória

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!